ofte stillede spørgsmål

RIVA Skytec er en overfladebehandling, der kan udføres på ovenlysvinduer, skylights, ovenlysplader, ovenlyskupler og lignende.

Behandlingen gør lyset, der trænger igennem pladerne, blødt og behageligt uden at blænde og samtidig reduceres varme-indfaldet med op til 70%.
UV gennemtrængning reduceres med ca. 80%

Behandlingen udføres på udvendig side af ovenlyspladerne.

På almindelig enkeltlagsglas, klar temoglas og energiruder, kan der i de fleste tilfælde monteres film på indvendig side af ruden, når problemet er for stor opvarmning af rummet fra glasset.

Hvis problemet er blænding, vil man på energiruder, ofte være nødt til at montere en udvendig film på glassene. (specialfilm til udvendig montering)

RIVA sælger og leverer også film, hvis du selv vil montere.
Det kræver dog for de fleste en del øvelse for at få et godt resultat.

Derfor vil vi anbefale dig at lade os give dig et tilbud om at montere filmen for dig. På den måde sikrer du dig også garanti på filmen.

Glas lader lys og en del varme passere igennem overfladen og ind i bygningen.
Moderne glas, kaldet energiruder er fremstillet til at holde på den varme der er på indersiden af glasset, for at undgå varmespild. Dette kan imidlertid skabe problemer om sommeren, hvor solen har stor kraft og derved opvarmer rummet for meget.
RIVA solfilm kan med specielle film regulere dette varmeindfald og gøre det behageligt at være i rummet også når solen endelig skinner.

Der er mange forskellige film som løser forskellige opgaver. Af samme grund er der også forskel i prisen på filmene.
Det bedste du kan gøre er at lade os vurdere opgaven. Det er altid gratis at få et tilbud på montering af den rigtige film til løsning at netop dit problem med sollys. Ring 97 32 46 00

ovenlys kuppenHvis dine ovenlysvinduer er monteret mad almindelig glas, termo- eller enkeltlagglas, så vil man i de fleste tilfælde kunne montere almindelig solfilm på planglas. Men da de fleste ovenlys-løsnnger er monteret med acryl-plader, kan man ikke med godt resultat, montere solfilms-folie. I stedet kan disse behandles med RIVA Skytec.

Acryl har en stor udviddelse og sammentrækning i forhold til varme kulde påvirkning og almindelig solfilms-folie kan ikke følge denne bevægelse i materialet og vil derfor med tiden krakelere og løsne sig.

RIVA Skytec behandlinger er en fleksibel plastisk overflade behandling, der holder i mange år på trods af påvirkning fra varme og kulde