Velkommen som kunde hos RIVA

RIVA tager hver dag imod glade kunder, som har brug for professionel hjælp til afskærmning af sollys. Dette gælder både planglas i bygninger, ovenlys samt mellemglas i kontorer og lignende.

Vores erfaring med montering af solfilm og behandling af ovenlys vinduer går mange år tilbage og vi har været med til at udvikle nye metoder og materialer til løsning af disse opgaver.

Hos RIVA Solfilm kan du altid være sikker på en fornuftig løsning på dine problemer med ovenlyskasser eller ovenlyskupler.

Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på montering af solfilm eller behandling af dine ovenlys glas eller kupler med RIVA Skytec

Ring for kontakt til Tlf. 20 15 88 43 eller 97 32 46 00

Eller skriv os en mail på: tp@riva.dk

Vores Medarbejdere

Jesper Balle Petersen
Jesper Balle PetersenTlf: 53 71 00 95
Torben Balle Petersen
Torben Balle PetersenTlf: 97 32 46 00

Hvem er RIVA Solfilm

Vi vil være løsningen på dit problem med for meget sollys og varme som trænger ind gennem glas og ovenlysplader. Vores erfaring bliver din styrke.
Vi benytter KUN kvalitets-produkter indenfor solfilm og ovenlysbehandling. Vi har mange års  erfaring i udvælgelse af disse produkter samt årelang erfaring i montering af produkterne.
Vi forstår værdien af god rådgivning, der tager sigte på den bedste løsning for dig som kunde og ikke med hovedfokus på vores egen fordel. Vi rådgiver uselvisk dig til den bedste løsning. Det er måske grunden til at vi har kunder som vi har betjebt igennem mange år og løst gentagne opgaver for.